Херо: Ако не вярвах, че ще бием Милан, нямаше да поема Лудогорец


Херо: Ако не вярвах, че ще бием Милан, нямаше да поема Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1829 0

Димитър Димитров - Херо вярва във възможностите на Лудогорец и няма съмнения, че българският шампион ще отстрани Милан в 1/16-финалите на Лига Европа. Двата тима се изправят един срещу друг в първи мач на "Лудогорец Арена", като битката е с начален час 20:00. Може да следите срещата Лудогорец - Милан НА ЖИВО В Sportlive.bg.

"Естествено, че вярвам, че отборът може да победи Милан. Ако не вярвах, нямаше да съм треньор на този тим. Надявам се единствено късметът и шансът да са с нас утре. Това дали ще има подценяване от тяхна страна, не мога да кажа. Но се надявам да има, защото ще е плюс за нас. Нашите футболисти са на гребена на емоцията, това го видяхме още докато се теглеше жребия. Каквото и да си говорим утре емоцията ще бъде водеща", категоричен е наставникът на разградчани.

"Надявам се утре да станем свидетели на една добра игра. На един качествен двубой, какъвто се очаква от цяла България. След като се изтегли жребия в Лига Европа, мислехме непрекъснато за тази дата 15 февруари. Цялото внимание е насочено към този двубой, тъй като за нас е огромно предизвикателство. Като се всеки треньор се надявам на успех утре, въпреки че ще бъде много трудно", каза Херо по време на пресконференцията за двубоя.

"Добре запознати сме със състава на Милан. Гледали сме ги много пъти по телевизията и на живо. Мисля, че в последните мачове Милан играе отлично. Във футбола най-важни са резултатите. Дали ще има някакви промени в тактическо отношение, ще разберете утре. Смятам, че пред собствена публика, нашият отбор ще бъде офанзивен. Надявам се да го покажем”, завърши Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички