Хайко Херлих: Лудогорец е най-силният ни съперник в групата


Хайко Херлих: Лудогорец е най-силният ни съперник в групата
Снимка: Getty Images/Guliver

1434 0

Треньорът на Байер Леверкузен Хайко Херлих посочи, че съперникът на неговия тим в Лига Европа тази вечер - Лудогорец, е най-тежкият им съперник в групата. Двата тима се срещат в Разград тази вечер от 22,00 часа, като всички билети за двубоя са продадени.

"Към момента съм на мнение, че Лудогорец е най-силният ни съперник, но, разбира се, нещата могат да се променят в хода на турнира. Гледахме много видео материали, моят помощник треньор Нико Шнек бе тук преди две седмици, изгледа един мач, събра впечатления от стадиона, хотела, обстановката и града. Също и от манталитета. Срещу нас излиза силен съперник", заяви Херлих преди срещата.

ЕТО ВСИЧКИ ГРУПИ В ЛИГА ЕВРОПА

Той не пожела да отличи никой конкретен играч на българския шампион, като посочи, че като цяло тимът играе много агресивно, с голяма скорост и има манталитет на победител.

Специалистът обяви, че ще направи няколко промени в състава в сравнение с мача с Байерн в Бундеслигата. "Искаме да играем смело и с голям хъс. Винаги казвам, че нямаме само 11 титуляри, а много, в най-добрия случай - 20. Факт е, че ще излезем на терена с възможно най-добрия си отбор", сподели още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички