Груби грешки доведоха до втора загуба за Лудогорец в Турция


Груби грешки доведоха до втора загуба за Лудогорец в Турция
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

943 0

Лудогорец допусна втора загуба по време на зимната си подготовка в Турция, след като отстъпи с 0:2 на румънския шампион ЧФР Клуж. И двете попадения дойдоха след грешки в разградския тим. Първият след грешка на вратаря Броун, а вторият след грешка на защитника Драгош Григоре.

Двубоят започна по-добре за българския тим, който можеше да открие в началото чрез новото попълнение Адриан Попа. Малко по-късно изстрел на Яцек Горалски не намери целта. Противно на логиката, румънците успяха да поведат чрез Адам Ланг, който наказа грешка на вратаря Хорхе Броун в 16-та минута. До края на първата част последваха две добри ситуации за нападателя Клаудиу Кешеру, както и най-чистата ситуация за ,,зелените“, която се откри пред Джоди Лукоки. Той засече подаване на Вандерсон, но топката мина встрани от вратата.

През втората част старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков направи 10 промени в стартовия състав, които обаче не доведоха до положителна промяна в резултата. ,,Милионерите“ така и не създадоха чисто голово положение след почивката и бяха наказани от румънския шампион в края на мача. Тогава Ганеа се възползва от нова грешка в отбраната на българския отбор и оформи крайното 2:0. Така Лудогорец допусна втора загуба на лагера си в Белек, след поражението от друг румънски тим – Ботошани, като победи във втория си мач унгарския Хонвед. В следващия си контролен мач шампионите играят с полския Лехия на 25 януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички