Григоре: Дойдох в Лудогорец, за да помогна за групите на Шампионска лига


Григоре: Дойдох в Лудогорец, за да помогна за групите на Шампионска лига

2298 0

Най-новото попълнение на Лудогорец - Драгош Григоре, призна защо най-накрая е приел офертата на шампионите на България. Румънецът бе представен днес пред журналистите и разкри, че е много щастлив от осъществения трансфер.

"Приех офертата на Лудогорец, защото имам огромен шанс тук за футбол на много високо ниво. Дойдох, за да помогна на отбора да участва в групите на Шампионска лига", заяви Григоре.

Той прина, че сънародникът му Козмин Моци има сериозен принос за идването му в клуба. "За мен Моци е повече от приятел, той ми помогна да взема това решение. Мисля, че е предимство, че той е тук и ще ми помогне да се адаптирам", каза още бранителят.

Другото ново попълнение на тима - халфът Димо Бакалов, разкри, че офертата на клуба е била изненада за него и той веднага я е приел.

"Не бях очаквал, че може да се върна в Лудогорец, изненадах се, когато ме поканиха и веднага приех. Отстрани Лудогорец изглежда, че се движи във възходяща линия, това е един превъзходен отбор. Що се отнася до голямата конкуренция за поста, тя е положителна, защото е нужна, за да се развиваш. Ще тренирам, ще се трудя и ако заслужа, ще ме пускат", коментира Бакалов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички