Голямата звезда на Лудогорец: Единствено искам да се съсредоточа върху отбора


Голямата звезда на Лудогорец: Единствено искам да се съсредоточа върху отбора
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/bg/

1402 0

Бразилският стрелец на Лудогорец Джонатан Кафу е категоричен, че мисли единствено за изявите си за българския шампион и по никакъв начин слуховете за интерес към него от почти всички грандове в Европа не го смущават.

Нападателят нашумя с изявите си в Шампионска лига, като се появи интерес от Италия, Франция, Испания и Германия. Засега обаче Кафу твърди, че остава здраво стъпил на земята.

Когато дойдох в Лудогорец, не бях играл в Европа и трябваше да свикна с футбола в България. Видях добра възможност да изляза извън Бразилия и да покажа на какво съм способен. Получих подкрепата на семейството и агента си, с тях обсъдих какво да правя. Радвам се, че съм тук", коментира в ефира на "Диема" Кафу.

ЛУДОГОРЕЦ УДАРИ БГ ДЪНОТО В ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ

"Чета спекулациите за мен. Независимо от големите имена, които се споменават, стоя здраво стъпил на земята и съм се концентрирал изцяло върху играта на Лудогорец. Конкуренцията тази година е по-голяма и със сигурност ще ни бъде по-трудно да станем шампиони предвид това", допълни още голмайсторът на "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички