Ето част от възможните съперниците на шампиона на България в Шампионска лига


Ето част от възможните съперниците на шампиона на България в Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1498 0

Вече са ясни част от съперниците в първия предварителен кръг в Шампионска лига на българския шампион, който ще бъде ясен до по-малко от месец. Родният хегемон в последните години Лудогорец води уверено в битката за титлата, като има преднина от цели 10 точки пред втория ЦСКА и разликата е почти невъзможна за стопяване. 

При положение, че Лудогорец очаквано стане шампион, разградчани ще са поставени във всички предварителни кръгове на Шампионска лига. "Червените" пък вероятно ще са поставени само в първия кръг. Коефициентът на "орлите" е 37,000. Колкото за останалите родни тимове ,които ще придобият право за участие в европейските клубни турнири тази година, ще имат еднакъв коефициент. Причината се крие в новата регулация на УЕФА, която предвижда клубовете да участват в евротурнирите само на база своя клубен коефициент, без да се добавя част от държавния, както беше до момента.

8 от 17-те противника на шампиона, ако е поставен в първия предварителен кръг:

Викингур (Фарьорски острови), Сутиеска (Черна гора), Судува (Литва), Корк Сити (Ирландия), Спартакс Юрмала (Латвия), Валур (Исландия), Флора (Естония), Торпедо Кутаиси (Грузия).

8 от 17-те противници на ЦСКА, ако е непоставен в първия предварителен кръг на ШЛ:

Астана (Казахстан), БАТЕ Борисов (Беларус), Карабах (Азербайджан), Шериф (Молдова), Малмьо (Швеция), Розенборг (Норвегия), ХИК Хелзинки (Финландия), Ню Сейнтс (Уелс)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички