Двама нови в Лудогорец се сбиха преди Милсами


Двама нови в Лудогорец се сбиха преди Милсами
Снимка: ludogorets.com

1362 0

Сериозен скандал се е разразил в Лудогорец часове преди първия мач от втори предварителен кръг на Шампионска лига срещу Милсами. Според "7 дни спорт" на тренировката в неделя новите попълнения Джоди Лукоки и Сисиньо са се сбили.

Всичко започнало от остро влизане на бразилеца, но в юмручната схватка холандецът бил по-активен, твърди изданието.

Треньорът Бруно Рибейро е бил много ядосан и на момента изхвърлил Лукоки от състава. Точно пради тази причина купеният за един милион евро флангови футболист беше извън състава с Милсамо снощи (0:1).

"Не искам да виждам и да чувам повече за този футболист", заявил ядосаният Рибейро пред помощниците си. Той държи изключително много на дисциплината и не търпи волности на футболистите си в тренировките.

Според изданието португалският треньор бил разочарован от отношението на Лукоки от самото му идване в отбора. Той на няколко пъти закъснявал за тренировка по време на лагера в Австрия, както и на тръгване за една от контролите. Тогава целият автобус на шампионите е стоял и е чакал крилото да слезе от стаята си. За капак преди няколко дни се е скарал с един от тарторите на отбора, като е демонстрирал надменно поведение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички