Думите на Домусчиев, заради които Сираков обезумя


Думите на Домусчиев, заради които Сираков обезумя

3303 0

В последните няколко години Наско Сираков е далеч от футбола и рядко коментира случващото се по родните географски ширини, но изказване на Кирил Домусчиев го вдъхнови за истинска канонада, която едва ли някой е очаквал от бившия директор на Левски.

Причината за избухването на Сираков беше интервю на бизнесмена пред "Sportal TV", в което собственикът на Лудогорец беше попитан какво е мнението му за кандидатурите за президент на БФС на Любослав Пенев и Наско Сираков - "новина", която не е потвърдена от нито един от двамата споменати.

"Твърдо ще подкрепя Борислав Михайлов, ако реши отново да се кандидатира за президент на БФС. Другите две имена - Любослав Пенев и Наско Сираков, са абсурдни. Ако можете, кажете ми през последните 7-8 години къде са били управници те? Извинявайте, ама председателят на футболния съюз трябва да е авторитет, да, но трябва да има и визия, концепция за нещата, да е създал, построил нещо в живота си”, категоричен беше Домусчиев

"Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът “Царско село” и определени президенти на клубове, естествено. Все пак не сме паднали от Марс. Нека има кандидатури, но хората да бъдат с качества, да имат определени постижения, на база на които делегатите да изберат най-добрия. Това, че си бил добър футболист, нищо не значи. Матеус да не би да е добър треньор или мениджър? Защо не го направят него президент?", допълни Домусчиев в медийната си изява.

В отговора си до собственика на Лудогорец Сираков категорично заяви, че за пръв път чува за своята кандидатура за президент на БФС. Какво още каза Сираков - четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички