Дяков "скромен": В Лудогорец са най-добрите играчи


Дяков "скромен": В Лудогорец са най-добрите играчи
Снимка: БГНЕС

1176 0

„Приемам второто място като награда. За мен е чест и нямам никакви претенции към вота. Доволен съм от това, което постигнах през годината и приемам напълно вота на журналистите.” Това заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков, който остана втори в 56-ата анкета за Футболист на годината в България, предаде БГНЕС. Халфът на българския шампион получи 158 гласа от спортните журналисти, със само 3 по-малко от победителя Ивелин Попов.

„Пожелавам си Лудогорец да стигне до първото място. Това са хубави класации, но футболът е колективен спорт и затова си пожелавам отново да влезем в групите на Шампионската лига, да станем шампиони и защо не да вземем Купата. Иска ми се да изиграем добри мачове и с националния отбор, защото това ми е голямата болка, за да зарадваме родните фенове”, сподели още халфът.

На днешната церемония играчите на Лудогорец очаквано обраха индивидуалните призове. Освен Дяков, сред отличените бяха Владислав Стоянов, Марселиньо и Кафу, спечелили наградите съответно за най-добър вратар, полузащитник и чуждестранен играч. Наградата за треньор на годината пък отиде при наставника на шампионите Георги Дерменджиев. „Моята оценка може би е пристрастна, но все пак според мен нашите футболисти са най-силните в България, нещо, което показваме и в мачовете в Европа. Така че тези награди бяха напълно заслужени”, допълни капитанът на „орлите”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички