Дяков призна: ЦСКА ни надигра, бяхме по-слабият отбор


Дяков призна: ЦСКА ни надигра, бяхме по-слабият отбор
Снимка: БГНЕС

4853 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че неговият тим бе надигран от ЦСКА в мача за Купата на България, спечелен от "червените" с 1:0. Халфът добави още, че всеки един от тима на "орлите" трябва да се замисли защо се стигна до това поражение.

 

“Играхме слабо, доста далеч от нашето ниво. Не се получиха много неща и закономерно загубихме. Съперникът беше по-агресивен. Не че ни изнанада с нещо, но искаха повече победата. Нямам представа защо играхме така. Всеки трябва да се замисли. Нямахме много положения - едно или две.
Положенията им ги допуснахме в последните двайсетина минути. Първите 60-70 минути не се сещам за положения пред двамата вратари. Но след като сме загубили, значи сме били по-слабият отбор.
Първенството е основна цел на Лудогорец, но кой бяга от още един трофей. Виновни сме само футболистите.
Нямаме неудобни съперници в България. Когато не играем добре, има лоши резултати. Смятам, че в събота ще спечелим срещу съперника, въпреки че много уважавам Любо Пенев, който днес направи добра тактика. Физическата умора за тези мачове не е оправдание. Сигурен съм, че мача от първенството ще бъде различен”, каза Дяков.

"Играхме слабо, доста далеч от нашето ниво. Не се получиха много неща и закономерно загубихме. Съперникът беше по-агресивен. Не че ни изнанада с нещо, но искаха повече победата. Нямам представа защо играхме така. Всеки трябва да се замисли", сподели Дяков.

"Нямахме много положения - едно или две. Положенията им ги допуснахме в последните двайсетина минути. Първите 60-70 минути не се сещам за положения пред двамата вратари. Но след като сме загубили, значи сме били по-слабият отбор", добави капитанът на Лудогорец.

"Първенството е основна цел на Лудогорец, но кой бяга от още един трофей. Виновни сме само футболистите. Нямаме неудобни съперници в България. Когато не играем добре, има лоши резултати. Смятам, че в събота ще спечелим срещу съперника, въпреки че много уважавам Любо Пенев, който днес направи добра тактика. Физическата умора за тези мачове не е оправдание. Сигурен съм, че мача от първенството ще бъде различен", завърши Дяков.

Междувременно Николай Бодуров направи любопитен коментар след победата на неговия отбор над Лудогорец (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички