Дяков: В ШЛ мачовете са най-сладки, но ще бъде много трудно


Дяков: В ШЛ мачовете са най-сладки, но ще бъде много трудно
Снимка: БГНЕС

1289 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира възможността отборът отново да се класира в групите на Шампионска лига, но заяви, че това няма да е никак лесно.

"В Шампионска лига са най-сладките мачове, но ще бъде много трудно, ние не се заблуждаваме. Хората може би очакват постоянно да влизаме в групите. Не знам как изглежда отстрани, но това всъщност е много трудно. Ние имаме голяма амбиция за това, плюс качествата и опитът, които са на наша страна, смятам, че можем отново да направим велики мачове в Европа", заяви Дяков пред Нова тв.

Дяков коментира и родното първенство, като заяви, че "орлите" са хегемон в шампионата след шест поредни титли, но никой не може да бъде абониран за първото място.

"Радвам се, че ЦСКА подобрява своята игра, това ще е добре и за нас. Но да не забравяме все пак, че ние сме хегемонът в България, ние сме шесткратният пореден шампион и имаме амбиции да сме първи. Пак ще кажа, че който покаже по-добра игра, той заслужава да е първи. Едва ли има отбор, който е абониран да е първи. Ние не се притесняваме от нищо, всеки мач ще играем за победа и нашата цел отново е титла и купа", сподели още Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички