Дяков: По-лесно ни е в Европа, отколкото в Първа лига


Дяков: По-лесно ни е в Европа, отколкото в Първа лига
Снимка: БГНЕС

800 0

„Обстановката в съблекалнята както винаги е много добра. Всички момчета са много амбицирани да направим нещо запомнящо се в Лига Европа.

Мечтите ни са големи, но ще видим докъде ще стигнем. Най-важното сега е отстраним първия ни съперник, тъй като Копенхаген е един много сериозен отбор.”

Това заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков на старта на зимната подготовка на тима. В неделя разградчани ще отпътуват на лагер в Турция, където да се подготвят за предстоящите сблъсъци с датския Копенхаген в Лига Европа, както и за пролетния дял в Първа лига.

„Не трябва да отписваме първенството. Вярно е, че доста хора ни считат за сигурни шампиони, но ако дори и за секунда си помислим, че това е така ще си имаме големи проблеми. Трябва да играем сериозно във всеки един мач.

При мачовете в Европа е по-лесно, тъй като там винаги излизаме пределно мотивирани и като цяло обстановката е много по-различна. Но ние нямаме право да изоставяме българското първенство, защото догодина искаме отново да играем в Шампионската лига”, допълни още халфът на „орлите”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички