Дяков: Не отписвайте Лудогорец!


Дяков: Не отписвайте Лудогорец!
Снимка: БГНЕС

3197 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков остана разочарован от загубата с 1:2 от Копенхаген в първия двубой между двата тима от 1/16-финала в Лига Европа.

"Щом сме загубили, може би не сме показали това, което трябва. Трудно е да говоря. Очаквахме играта им, не ни изненадаха с нищо, но за съжаление още в първата минута получихме гол от статично положени, който ни разстрои", сподели българският национал.

"Поне равенство трябваше да измъкнем, но ние сме оптимисти, гледаме напред и не се предаваме. Разбира се, че реваншът ще е тежък. На тази фаза от турнира вече няма лесни мачове, но ние сме показали, че не се притесняваме да играем като гости. Не си правим илюзии. След този резултат Копенхаген е фаворит, но ние отиваме, за да се борим. Съперникът е опасен отбор, с един доста неприятен стил за нас, но няма как, такъв е жребият".

"Физиката е на тяхна страна, но техниката и бързината са на наша. Ще се опитаме в Дания да играем футбол, така че и там имаме шансове, не отписвайте Лудогорец. Те са тактически добре подготвен отбор и не се играе лесно срещу тях, но няма да се предаваме. Имаме доста дълга пейка и определено има какво да променим в играта си, така че нищо не се знае все още. Пак казвам, че не заслужавахме да загубим", сподели още Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички