Дори в София на Лудогорец му е лесно


Дори в София на Лудогорец му е лесно
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2212 0

Поредното гостуване на шампиона Лудогорец в София не се очаква да е от тежките за "орлите". Както е известно, през идната седмица разградчани се изправят срещу Царско село, като се готвят за победа, с което да пооправят самочуствието си след изненадващата за някои загуба от Еспаньол в Лига Европа.

Статистиката също доказва, че Лудогорец е хегемон срещу столичните тимове, дори когато им гостува. За последно Левски успя да победи "орлите" с 1:0 през лятото на 2016 година, а оттогава насам Славия, Левски и ЦСКА не могат да спечелят домакинствата си на хегемона в българския футбол.

Иначе извън "Лудогорец Арена" отборът има само едно поражение през този сезон, което дойде още в първия мач за сезона срещу Ференцварош в Шампионска лига. Оттогава насам Лудогорец записа само 3 равенства, като две бяха в Европа и едно в Пловдив срещу Локомотив.

Слабото представяне най-вече в атака срещу Еспаньол пък накара треньорът Станислав Генчев да вземе интересно решение непосредствено след срещата (подробности четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички