Домусчиев посочи кое провали Лудогорец


Домусчиев посочи кое провали Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1022 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев посочи причините, които според него са довели до загубата на българския шампион в първата 1/16-финална среща в Лига Европа срещу Копенхаген. Бизнесменът смята, че прекалено дългата пауза в първенствата (Първа лига и Лига Европа) е причината за поражението с 1:2, както и типът футбол, практикуван от датчаните.

"Голяма пауза. След тая пауза трудно се влиза в първенство. За съжаление, ние не можахме да влезем във важен мач по начина, по който трябва да влезем. Това не е отборът на Лудогорец. Надявам се за другата среща този отбор да изглеждам по съвсем различен начин", коментира Домусчиев след мача.

"Треньорът на Копенхаген е казал, че това е големият проблем и за Лудогорец, и за тях. Много е важно който от двата отбора най-бързо ще успее да влезе в игрови ритъм. Игровият ритъм е голям проблем за нашите първенства. Включително и Копенхаген от това се оплакват. Предходни години са отпадали на тоя етап на Лига Европа от отбори, които нямат прекъсвания зимата. Това е жестоката истина. Игровият ритъм се разваля през зимата и води до такива резултати", продължи той.

"По принцип неудобните отбори за Лудогорец са точно от този тип. Ако си спомняте нашето участие в Лига Европа, единственият отбор, който успя да вземе точки от нас, беше Черноморец Одеса. Те играха подобен футбол със здрави единоборства. Но ние не можем да си променим стила. Ние разчитаме на друг футбол, красив футбол. Няма да променяме нашия мироглед”, завърши босът на "зелените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички