Домусчиев готвел смяна на треньора още преди отпадането от Апоел


Домусчиев готвел смяна на треньора още преди отпадането от Апоел

2874 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е бил вдигнал мерника на треньора Георги Дерменджиев още в началото на лятото. Той се е свързал с чакания за нов наставник на разградчани Димитър Димитров-Херо още отдавна, преди дори отборът да отпадне от битката за влизане в групите на Шампионска лига, пише "България днес".

Домусчиев е потърсил по телефона бургаския специалист преди няколко седмици.

Както е известно, Лудогорец отпадна от Шампионска лига, след като бе елиминиран от израелския Апоел Беер Шева в началото на август. В отминалата сряда разградчани загубиха и битката за Суперкупата на България, след като бяха елиминирани от Ботев (Пловдив) след дузпи. След тази загуба Дерменджиев хвърли оставка, която бе приета от ръководството.

По време на неофициалните разговори с Димитров Домусчиев е обявил, че отборът в скоро време ще има нов треньор. Той е заявил, че ще е много щастлив, ако именно треньора на Иртиш заеме мястото на 62-годишния Дерменджиев.

Шефът на разградчани смята, че Херо е правилният човек за неговия тим, единственият, който може да надгради представянето на тима в сравнение с последната година.

Димитров е бил много поласкан от милите думи на богаташа и е дал съгласие да поеме Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички