Дерменджиев преди реванша: Лудогорец не се притеснява от никой съперник


Дерменджиев преди реванша: Лудогорец не се притеснява от никой съперник
Снимка: БГНЕС

2032 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че неговите възпитаници не се притесняват от никой съперник. Утре "орлите" излизат в среща-реванш срещу Копенхаген, а в първата среща от 1/16- финалите на Лига Европа датчаните победиха с 2:1 в София. 

"Лудогорец не се притеснява от никой съперник, но в Копенхаген ни чака един тежък мач, срещу един доста неудобен противник за нас, но ние ще направим всичко възможно, за да го изиграем така, както трябва. Мачът ще бъде много силен тактически и за нас е важно ние да не допуснем гол, а да вкараме, независимо кога. Може през първо, може и през второ полувреме. Ние трябва да вкараме гол", заяви Дерменджиев.

"Трябва да ви кажа, че ние много добре бяхме изучили Копенхаген. Получи се един неприятен гол в първата минута и мисля, че оттам така се разконцентрира отборът. В крайна сметка, футболистите и на живо дори се докоснаха до този тим и мисля, че ще направим един добър мач. В момента Копенхаген има предимство, но има още 90 минути за игра, въпреки че са в Дания", отбеляза за финал Дерменджиев.

Срещата между двата тима е в четвъртък, 23 февруари, от 22.05 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички