Дерменджиев доволен от победата, не подмина и темата с боса на Славия


Дерменджиев доволен от победата, не подмина и темата с боса на Славия
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2017 0

Треньорът на Лудогорец Георфи Дерменджиев не скри факта, че е доволен от играта на тима си срещу Славия.

Срещата от 20-я кръг, която вчера беше отложена заради снеговалеж, се доигра днес и "зелените" спечелиха с 2:0. Освен победата, добрите новини в лагера на шампионите са, че те вече имат и актив от 10 точки на върха пред втория Левски, който в събота загуби гостуването си на Пирин с 1:0.

“Странно е да започнеш даден двубой в 12-ата минута. Мисля, че изиграхме един добър мач. Мотивацията е малко по-различна, на приливи и отливи. Контролирахме събитията, но късно реализирахме головете. Предвид факта, че ни очаква тежко гостуване в Дания този четвъртък, съм доволен от видяното. Притеснения нямам, по-скоро ми се иска да реализираме по-рано положенията, които създаваме”, започна коментара си Дерменджиев.

“Венци Стефанов е на друго ниво, той е собственик на клуб и няма да коментирам думите му по наш адрес от вчера. Само ще кажа, че Лудогорец е отбор, който бе част от груповата фаза на Шампионската лига и успя да я прескочи. Живеем в свободна страна, всеки може да говори каквото пожелае, но ние имаме достойнство и класа и е добре тези неща да се знаят.

С това доиграване се наруши сериозно програмата ни, тъй като останахме в София и нямахме възможност да тренираме и почиваме нормално. Ние обаче сме свикнали с тази гъстота на мачовете. Ще се справим. Авансът, който имаме, е комфортен, дава ни спокойствие, но не ни задоволява, защото ни предстоят много тежки сблъсъци в плейофите”, завърши Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички