Дерменджиев даде категоричната си прогноза за Лудогорец - Хофенхайм


Дерменджиев даде категоричната си прогноза за Лудогорец - Хофенхайм
Снимка: БГНЕС

4512 0

Георги Дерменджиев е категоричен, че бившият му отбор Лудогорец има всички предпоставки да поднесе изненадата в Лига Европа и да спечели срещу Хофенхайм, въпреки че германският тима е сред най-класните в тазгодишното издание на турнира.

Бившият треньор на тима вярва, че Хофе са показали, че не могат да се справят еднакво добре на домашната и на европейската сцена и Лудогорец може да се възползва от това.

Хофенхайм се представя силно в Бундеслигата, но загуби от Спортинг (Брага), което показва, че немският отбор май не може да се справя на два фронта", заяви Дерменджиев.

"Твърдо вярвам в Лудогорец и футболистите! Преди гостуването на Истанбул Башакшехир голяма част от мненията бяха, че съперникът е много добър отбор и едва ли не е големият фаворит. Да, добри са, но Лудогорец се представи много успешно и дори можеше да си тръгне с трите точки. Това говори, че Лудогорец е не само равностоен на класните противници, а и се надиграва успешно с тях. Сигурен съм, че и срещу Хофенхайм тази вечер Лудогорец ще се представи добре и ще спечели", каза Дерменджиев пред "Блиц".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички