Дерменджиев: Нямаме играч, който в дългосрочен план да замести Кафу


Дерменджиев: Нямаме играч, който в дългосрочен план да замести Кафу
Снимка: БГНЕС

2349 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че искада направим един добър мач срещу Ботев Пд за Суперкупата, от който хората да останат доволни. Мачът е в сряда от 20:00 часа на стадион „Лазур” в Бургас.

Наставникът на шампионите на практика потвърди рекордния трансфер на Джонатан Кафу в Бордо, след като заяви, че трябва да бъде намерен негов заместник в дългосрочен план."Дали Джонатан Кафу е продаден, а и на каква цена, могат да кажат само собствениците. Той няма да е в групата за мача утре. Само ръководството може да каже обаче точно какво се случва. Очаква се до часове да бъде съобщено официално”, каза Дерменджиев.

"За момента имаме състезатели, които могат да го заместят, но в дългосрочен план трябва да бъде взет футболист на неговата позиция".

"Ние сме в сгъстен цикъл от мачове и при тези атмосферни условия трябва да се правят ротации, защото в сряда играем за Суперкупата, в събота за първенство срещу Верея, а в четвъртък имаме плейоф за Лига Европа. Затова трябва да се съхраняват футболистите и да се дава шанс на играчите от цялата група, която е, да взимат участие в мачовете.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички