Да поздравим Лудогорец, завистта е за некадърниците


Да поздравим Лудогорец, завистта е за некадърниците
Снимка: БГНЕС

1258 0

Успехът на Лудогорец е голям и за него бе постлано още в Разград с това 0:0 в първия мач. Да не допуснеш гол у дома в турнирен двубой на пряка елиминация е фундаментално. Последва вихреното начало с много концентрирана игра в Белград, което доведе до преднина от 2:0.

Разбира се, Партизан си е Партизан и опита всичко, за да направи обрат. Но сърбите трябва да се сърдят само на себе си и най-вече на Трайкович за червения картон, оставил ги с човек по-малко. Да направиш такава глупост, при положение че си докарал нещата до 2:2 и си във вихъра на еуфорията, е недопустимо.

Но тава са си проблеми на сърбите... Ние, българите, трябва да поздравим Лудогорец и да ги подкрепим на стадиона. Нека се случи нещо подобно, както миналата година. Знам, че има хора, които завиждат на отбора, но завистта е присъща за некадърниците. Другите - кадърните хора, знаят стойността на здравата работа и ще оценят това, което правят разградчани.

Що се касае до следващия противник на отбора, то като най-сериозни съперници се очертават Малмьо и Легия. Следя резултатите им и смея да кажа, че са доста солидни отбори. Останалите са по-преодолими. Не че срещу шведите и поляците Лудогорец няма шансове - напротив, но с тимове като Олборг, Марибор и Слован ще е далеч по-добре да се играе.

Причината за треньорската смяна си я знаят само в Разград, аз няма какво да коментирам. Ще кажа само, че Дерменджиев е човек от "кухнята" на отбора и знае всичко за него. А пък и Стойчо Стоев не се справи зле в първия мач, защото, както казах и по-горе, резултат 0:0 не е никак лош в турнирна битка на елиминации.

Често при треньорска рокада играчите се надскачат и дават всичко от себе си, че дори и повече. Така се получи и в Белград, където шампионите на България показаха много качествена игра през по-голямата част от мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички