"Бразилските българи" - как Хофенхайм представи Лудогорец в Германия?


"Бразилските българи" - как Хофенхайм представи Лудогорец в Германия?
Снимка: БГНЕС

3026 0

Лудогорец Разград: Бразилските българи - това е заглавието на материал на официалния сайт на Хофенхайм, посветен на следващия съперник на германския тим в Лига Европа. Двата тима се изправят един срещу друг на Лудогорец Арена в 22:05 часа българско време във втория кръг от втория най-авторитетен клубен турнир в света.

"Разград може да няма бразислко усещане, но клубът ще даде на хофенхайм две южноамерикански вечери. 9 бразилци играят в състава на шампионите в България, като имат голям принос за невероятното постижение на отбора - да е шампион във всяка една от годините, прекарани в елита на българския футбол", се пише в материала, посветен на родния първенец.

"От 2012 го 2017 година Лудогорец е спечелил 6 титли и 2 купи на страната", допълват от Хофенхайм за представянето на "орлите". В статията са описани подробно част от европейските успехи на тима, включително и легендарните намеси на Козмин Моци за първото влизане на отбора в Шампионска лига.

Не е пропусната и заслугата на Кирил Домусчиев, който е описан като "фармацевтичен бизнесмен" в статията. Аналогично, Хофенхайм също има богат собственик, който изгради качествен елитен отбор от нищото. Целия материал може да видите на страницата на Хофенхайм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички