Бразилската перла на Лудогорец е бил пред отказване от футбола


Бразилската перла на Лудогорец е бил пред отказване от футбола
Снимка: принтскрийн

2605 0

Новият нападател на Лудогорец Жуниор Брандао е бил пред отказване от футбола, при това едва на 22 години. Причината за това са семейни проблеми, призна самият той.

"Миналата година коментирах с моя мениджър, че вече не искам да играя. Беше трудно. Мислех, че ще спра, защото ситуацията беше тежка. Родителите ми имаха трудности у дома. Дойдох с ужас в Ипора, но успях да играя. Бях много щастлив да бъда част от екипа на Атлетико Гояниензе. Благодаря на Бога, че успях да направя страхотно първенство в Серия Б", заяви младият футболист пред бразилските медии.

Изглежда, че семейството на Брандао не е финансово стабилно и това е една от причините играчът да пожелае трансфер в Разград. Сега, с огромната си заплата той ще има шанса да помага на близките си.

"Адаптацията ми ще бъде предизвикателство, но мисля, че няма да ми трябва много време. Сега се надявам да помогна на семейството си, да отведа родителите си от мястото, където живеем, което не беше много добро. Мога да помогна на семейството си. Това е първият път, когато напускам Бразилия, малко се страхувам, но вярвам, че ще бъда добре", коментира още той.

Нападателят разкри, че след последния си мач за Атлетико е пренощувал при родителите си. "Когато ги оставих, те плачеха от щастие. А аз бях много развълнуван", призна бразилецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички