Бранител от Френската Лига 1 е трансферна цел на Лудогорец


Бранител от Френската Лига 1 е трансферна цел на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1656 0

Българският шампион Лудогорец иска в редиците си защитника на фреснкия Амиен Жордан Льофор. Информацията идва от водещото френско издание „Екип“. През този сезон 26-годишният бранител има 10 мача във Френската Лига 1 и още 4 срещи в турнира за Купата на Франция.

Защитникът е продукт на школата на Страсбург, но става част от Амиен още през 2011-та година. До 2016-та Льофор се състезава за дублиращия тим, а през сезон 2017/18 е преотстъпен под наем на втородивизионния Кевий. През този сезон 26-годишният французин намира сериозна конкуренция за стартовото си място в отбора в лицето на Орелиен Шеджу и Бакайе Дибаси. Той има договор с Амиен до 2021-ва година, но клубът е склонен да се раздели с него още през зимата. Интерес към защитника проявява и действащият шампион на Швейцария Йънг Бойс, както и казахстанския Астана.

Ако се стигне до трансфер на Жордан Льофор на „Лудогорец Арена“, той ще бъде вторият нов футболист в тима на разградчани след халфа Каули, който дойде в Разград от тима на Падерборн. Шампионите са в преговори и за 21-годишния шведски нападател Джейк Ларсон. А ето кои футболисти на Лудогорец могат да заиграят в Пирин.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички