Боксовата легенда Пакиао взима 4 пъти повече от шампиона за битката в Лас Вегас


Боксовата легенда Пакиао взима 4 пъти повече от шампиона за битката в Лас Вегас
Снимка: Guliver/GettyImages

1854 0

Феноменът в полусредна категория на Световната боксова асоциация Кийт Търман може и да е непобеден на ринга, но въпреки това ще вземе 4 пъти по-малка сума от дългоочакваната битката в световния бокс с една от най-големите легенди в бокса - Мани Пакиао.

Минималната сума, която филипинецът ще прибере за звездния дуел, е 10 милиона долара. Тази цифра обаче е преди да бъдат изчислени постъпленията от "pay-per-view", което ще стане ясно на по-късен етап, но се очаква двамата боксьори да си разделят десетки милиони от закупуването на пакети за гледане на битката.

Търман се дърпаше до последно да подпише договора, защото не иска да приеме, че Пакиао е "движещата" сила на двубоя между двамата, но въпреки това ще се разпише срещу минимална сума от 2.5 милиона долара - най-големият чек в кариерата му, независимо че е шампион.

Боксовият двубой между двамата ще се проведе в неделя рано сутринта българско време, като двамата ще се бият в Лас Вегас. А какво се случва с реванша Джошуа - Руис четете в тази статия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички