БФС наказа скандалния рефер от мача в Разград


БФС наказа скандалния рефер от мача в Разград
Снимка: Getty Images / Guliver

1382 0

Българският футболен съюз наказа асистент-съдията Ивайло Атанасов до края на сезона в Първа лига след засадата, с която той не зачете гол на Верея при 0:0 в Разград срещу шампиона Лудогорец.

Валери Домовчийски добре задържа топката пред наказателното поле на Лудогорец, изчаквайки включване на съотборник. Керкар се включи от задна позиция и беше чудесно изведен от бившия нападател на Левски. Крилото пое топката и с мощен удар разпечата вратата на Стоянов. Голът обаче незнайно защо беше отменен.

Ето и решението на БФС:

На извънредно заседание на СК на БФС проведено на 27.02.2017г. след като разгледа и анализира представянето на съдийския екип на срещата от 21 кръг на Първа професионална лига - ПФК"Лудогорец 1945 АД"- ФК"Верея"Стара Загора играна на 26.02.2017г. взе следното решение:

За допусната непрофесионална груба грешка по Правило 11 - засада, недопустима и неприемлива за нивото на асистент съдия от ранглистата на професионалния футбол, спира съдийските права за срещи от Първа професионална лига до края на футболното първенство 2016/2017г. на асистент съдията Ивайло Пламенов Атанасов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички