Аутори разкри как е надъхал Лудогорец за обрата срещу Ботев


Аутори разкри как е надъхал Лудогорец за обрата срещу Ботев
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

783 0

Отборът на Лудогорец направи страхотен обрат в Пловдив срещу Ботев. Играчите на Пауло Аутори победиха "канарчетата", след като губеха с 2:0 на почивката, но забиха три безответни гола след паузата и си тръгнаха с трите точки. Треньорът на шампионите пък разкри как е мотивирал отбора за този успех.

“Преди три дни загубихме мач, в който водехме с 2:0. Трябваше да извлечем поуките си от този мач. Днес беше нашият ден. Футболът е като живота - всеки ден научаваш нещо ново. Искам да поздравя играчите за начина, по който се преобразиха през второто полувреме. Нашият противник направи много добри първи 45 минути, докато ние не влязохме добре в мача. Обратът е изцяло заслуга на играчите, за което ги поздравявам. На полувремето им припомних, че само преди три дни Байер ни обърна, а сега е наш ред.

Поздравявам целия ни екип, защото футболистите стояха много добре физически през второто полувреме. Не смених Марселиньо, защото играта му потръгна и той правеше на терена правилните неща. Влизането на Джоди Лукоки и Лукас Саша се отрази добре на играта ни. Аз съм треньор на Лудогорец, но искам да дам най-доброто на българския футбол. Колкото повече такива завързани мачове има, толкова повече се вдига нивото и на българските отбори, което ще им помогне в евротурнирите”, заяви треньорът на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички