Ас на Лудогорец иска да се маха - вижте къде му се играе


Ас на Лудогорец иска да се маха - вижте къде му се играе

4557 0

Една от звездите на Лудогорец - Клаудио Кешеру, призна публично, че иска да напусне клуба и да се завърне в любимата си Стяуа. Интересното е, че това се случи в личния му Фейсбук, след като публикува затрогващо съобщение за феновете на румънския гранд.

Нападателят обясни, че би се завърнал с удоволствие с отбора, но причината да не го прави е високата трансферна сума, която иска собственикът на "орлите" Кирил Домусчиев за неговите права.

"Бих се върнал, но всичко зависи от обстоятелствата. Ако в бъдеще ми се открие възможност, смятам да се възползвам. Стяуа ми липсва, все още гледам клипове от времето, когато играех там. Говоря си с Лучан Сънмартян и двамата изпитваме носталгия. В Стяуа изживях необикновени мигове, които не могат да се сравнят с нищо друго. Но в момента е много трудно да се върна, тъй като собственикът на Лудогорец иска много пари за мен“, пише Кешерю на  Кешеру на своята страница във Facebook.

Част от най-добрите години на Кешеру преминаха в Букурещ, като има 48 мача за Стяуа, в които е вкарал 28 гола и е добавил 8 асистенции. През настоящия сезон той е сред водещите фигури в Лудогорец, като има 12 гола и 2 асистенции в 15-те мача, които е изиграл в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички