Апоел остана без нападатели преди мачовете с Лудогорец


Апоел остана без нападатели преди мачовете с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

4502 0

Отборът на Лудогорец пристигна днес в Израел, като в сряда ще се изправи срещу местния Апоел (Беер Шева) в мач от третия предварителен кръг на Шампионска лига. Реваншът е следващата седмица в Разград. Щабът на българския шампион коментира предстоящите битки, като единодушно определиха шансовете на Лудогорец и Апоел за продължаване като равни.

Израелският тим обаче има сериозни кадрови проблеми, като трима от важните играчи на тима може да пропуснат битките с "орлите".

28-годишният нападател на тима Бен Сахар, който в кариерата си е играл още за Челси, Еспаньол, Херта Берлин и Вилем II, има травма в коляното и няма да може да вземе участие в нито един от двата мача.

Още един нападател - чехът Томаш Пекхарт е под въпрос за срещите, като не е ясно дали ще бъде включен в групата на тима. Причина за това е, че той бе привлечен преди малко повече от 24 часа от гръцкия АЕК Атина. Третият футболист, който има проблеми е също нападател - Исаак Куенка, който се възстановява от травма и е под въпрос и за реванша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички