Антони Здравков пред АЕК: Лудогорец трябва да победи


Антони Здравков пред АЕК: Лудогорец трябва да победи
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1252 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков смята, че отборът му трябва да гони задължителна победа срещу АЕК Ларнака в Разград. Треньорът на "орлите" смята, че шансът за излизане от групите е малък, но въпреки това съществува. 

"Победата утре е задължителна, тъй като играем на собствен терен. Колкото и да са малки шансовете за излизане от групата, трябва да победим. Така ще запазим интригата в групата. Направихме грешни стъпки, които ни попречиха да натрупаме повече точки и шансът ни да е по-голям. Възможността да излезем от групата сега не е голяма", заяви наставникът на днешната пресконференция. 

"Трябва да чакаме грешни стъпки на останалите отбори. Не съм съгласен, че Байер Леверкузен е случаен отбор. Не играем лошо в Европа, но до този момент нямаме късмет. Всеки един отбор може по време на мач да получи психологически срив и да търси друго развитие на мача. АЕК Ларнака определено е добър отбор, който разполага с добри футболисти", заяви още треньорът на българския шампион.

Убеждават Рафа Бенитес и Рой Ходжсън да купят Кешеру още тази зима

"Опитът на играчите, на отбора няма нищо общо с моментната ситуация. Всеки отбор може да получи психологически срив и да излезе от концентрацията в даден мач. Аз смятам, че ние сме по-стойностният отбор и ако разгърнем пълния си потенциал смятам, че трябва да победим. Човек не трябва да се спъвя втори път в една и съща грешка. Не трябва да пропускаме моментите, в които можем да затворим мача", завърши наставникът на Лудогорец преди срещата утре вечер в Разград.

По-рано днес бе теглен жребият за Купата на България, като "орлите" ще изправят срещу отбора на ЦСКА на 1/4-финалите. Ето повече подробности за жребия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички