Антони Здравков потвърди за раздялата с Кампаняро и се скара на футболистите


Антони Здравков потвърди за раздялата с Кампаняро и се скара на футболистите
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3825 0

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков говори след успеха на неговия тим над Ахмат Грозни с 4:3, като посочи от какво не е доволен след двубоя. "Бих разделил мача на две части. До 60-тата минути и след това. В първия час отборът ми показа добра игра, имаше атаки, взаимопомощ, положения. Допуснахме две-три неточности в защита, но стояхме коренно различно от предходните мачове.

След първия час направихме смени, които влязоха играчи, които взимат по-малко участие в играта. Получи се дестабилизиране от грешки, в изнасянето на топката. Допуснаха се контраатаки и леки голове. От това не съм доволен”, бяха първите думи на Здравков пред Diema Sport.

"Изключителни елементарни действия, които не предполагат да се стигне до гол, то ние допуснахме два гола. На първо място е подценяване на ситуацията и не взимаме правилното решение. Самият играч тярбва да коригира това нещо. Тук нямаме грешка на няколко човека. Чисто индивидуално е всичко. В работа, със самочувствие от страна на футболиста, трябва да се коригира”, продължи треньорът на Лудогорец.

"Напускането на Густаво Кампаняро е въпрос към спортния директор. Моята работа е на терена. Няма как да коментирам. Кампаняро, докато беше при нас, не е дал повод да сме недоволни от него. Решението е негово и на ръководството. Точка"", завърши Антони Здравков.

Същевременно стана ясно, че шампионите проявяват интерес към нападател на стойност минимум 2,5 милиона евро. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички