Ангел Петричев разкри нови подробности около бъдещия треньор на Лудогорец

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкри още подробности около бъдещия треньор, който ще поеме тима. През уикенда Стойчо Стоев бе уволнен след нулевото реми със Славия, като от тогава доста имена на специалисти бяха свързани със "зелените".

"Неслучайно казах да не се спекулира с треньора. Очаквах какво ще се случи. Четем любопитни имена, интересни предложения. Мениджъри се опитват да ни насочат вниманието. Това, което мога да кажа за нашите фенове е, че нито едно от имената, което излезе в медиите, не е разглеждано от Лудогорец.

ВИДЕО: Вандерсон се прочу и на Острова с празненството на отменения му гол

В двубоя между Лудогорец и Славия от седмия кръг на Първа лига имаше редица скандални неща. Съдийството в двубоя, в лицето на Стефан Апостолов, р...

Няма да бързаме. Имаме критерий за избор на старши треньор. Дори и на 1 критерий да не отговоря този човек, няма да влезем в преговори. Искаме да изберем точния треньор, който да завърши реформата в Лудогорец. Този процес няма как да стане с магическа пръчка. Изборът на треньор не зависи от мача в Марибор", заяви изпълнителният директор на шампионите пред "dsport".

Междувременно "орлите" ще направят опит да привлекат защитник от Бразилия, като ще се конкурират за подписа му с Порто и Леганес. Повече по темата може да откриете тук.

Още по темата

Please select answer!