Ангел Петричев разкри нови подробности около бъдещия треньор на Лудогорец


Ангел Петричев разкри нови подробности около бъдещия треньор на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

6278 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкри още подробности около бъдещия треньор, който ще поеме тима. През уикенда Стойчо Стоев бе уволнен след нулевото реми със Славия, като от тогава доста имена на специалисти бяха свързани със "зелените".

"Неслучайно казах да не се спекулира с треньора. Очаквах какво ще се случи. Четем любопитни имена, интересни предложения. Мениджъри се опитват да ни насочат вниманието. Това, което мога да кажа за нашите фенове е, че нито едно от имената, което излезе в медиите, не е разглеждано от Лудогорец.

Няма да бързаме. Имаме критерий за избор на старши треньор. Дори и на 1 критерий да не отговоря този човек, няма да влезем в преговори. Искаме да изберем точния треньор, който да завърши реформата в Лудогорец. Този процес няма как да стане с магическа пръчка. Изборът на треньор не зависи от мача в Марибор", заяви изпълнителният директор на шампионите пред "dsport".

Междувременно "орлите" ще направят опит да привлекат защитник от Бразилия, като ще се конкурират за подписа му с Порто и Леганес. Повече по темата може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички