Абе Моци да не си е повярвал?


Абе Моци да не си е повярвал?

57610 11

Хората често се познават по това как приемат успехите. Е, на Козмин Моци емоциите в последно време май му дойдоха в повече. След геройството срещу Стяуа румънецът очевидно доста си е повярвал. И е забравил къде се намира. А за това допринасят всички, които помпат балона Лудогорец.

Разбираемо е, че всички в Лудогорец се чувстват като във филм напоследък. За такива висини дори не са си и мечтали, а ето че в сряда ще играят срещу Реал (Мадрид). Но е добре час по-скоро да се върнат в реалността. Особено такива като Моци. Който, колкото и възхваляван, си остава един чужденец у нас. А когато си чужденец някъде, то трябва да показваш уважение към местните. Днес самозабравилия се румънец прекрачи тази граница. И си позволи да дразни публиката на един български вековен клуб. Чужденецът, защитаващ цветовете на фирмения отбор, който няма и 5 години действителна история, предизвика ултрасите на 26-кратния шампион на България. И това вече е неприемливо. Неприемливо е този човек да бъде изкарван българин, да се продават шалове с неговото име, особено пък да се кръщават трибуни на него. От Лудогорец имат достатъчно поводи за размисъл за тези си решения след днес.

Освен при гола, в останалата част от мача Моци също провокираше "сините" фенове. Изобщо от Лудогорец започва да се прокрадва една друга същност. Дано не е истинската. Няма да припомняме истеричните изказвания на Домусчиев, които не са едно и две. Днес отново видяхме арогантно, неуважително и неприемливо отношение от човек, представляващ разградчани. Така че по-спокойно и кротко преди да крещите истерично "Моци" следващия път пред телевизора или от самия него. Защото за такива като него отсъжда времето. А то вече не тече в полза на румънеца. След издънката днес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички