Заради Колежа: Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив


Заради Колежа: Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив
Снимка: БГНЕС

2988 0

Лидерът на политическата партия ГЕРБ и бивш министър-председател на България - Бойко Борисов, даде пресконференция в Пловдив, по време на която поиска оставката на кмета на града Здравко Димитров, както и тази на заместник-кмета Пламен Райчев.

Борисов заяви, че Димитров трябва да се оттегли, защото не може да се справи с проблемите на втория по големина град у нас!

Като основен мотив за исканата оставка той посочи забавянето на строителството на стадиона на Ботев Пловдив - "Христо Ботев". Той заяви, че вместо да се справя с проблемите, Димитров ги създава и заради него партията получава обвинения.

"Партията търпи негативи. За тези стадиони съм идвал в Пловдив пет или шест пъти. Миналата неделя разговарях за последно с кмета и му казах да си оправя бакиите. Той ми каза, че излиза отпуска, защото трябва да си обърне внимание. С парите, които осигурихме си създаваме ядове. И нещо по-лошо, обвиняват партията в корупция. Какво общо имаме ние с това", запита Борисов и допълни:

"Не се справя и ни създаде проблем. Този проблем се надявам с общинските съветници от другите партии още в четвъртък на сесията да бъде решен. Срещнах се с фенклуба на Ботев и фенклуба на Локомотив, за радост те все още имат доверие в нас".

"Моля общинските съветници с юристите, да намерят начин, ако те не си подадат оставките... Ако ми бяха министри, още днес щяха да бъдат уволнени. Могат да решат да останат, могат да искат да се явяват независимо на изборите. Почтеното и ангажиментът към партията е да си подадат оставката", категоричен бе Бойко Борисов, цитиран от "Dsport".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Изходящи сделки: Ботев Пловдив изпрати двама в Русия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички