Звезда на Локо (Пд) се оплака от играч на Левски за расизъм


Звезда на Локо (Пд) се оплака от играч на Левски за расизъм
Снимка: Официален сайт на Локо (Пд)

1148 0

Един от основните футболисти на Локомотив (Пловдив) - Стивън Езе, се е оплакал на собственика на клуба Христо Крушарски за расистки обиди от страна на нападателя на Септември Илия Димитров в последния мач между двата отбора, твърди "Меридиан мач". Нигериецът се е качил в ложата веднага, след като напусна терена, за да говори със своя шеф. Защитникът е бил видимо разстроен, добавя изданието.

Езе и Димитров се сблъскаха в 83-ата минута. Малко преди това преотстъпеният от Левски нападател бе вкарал за 2:1 за Септември. Езе удари с ръка в главата своя съперник, след което той му се нахвърли и за реплика получи жълт картон. Свидетели твърдят, че нападателят е нарекъл играча на Локомотив "черна маймуна".

От ръководството на Локомотив са имали претенции към играча и са потърсили сметка за поведението му. Според "Меридиан мач" обаче Христо Крушарски е дал дума на колегите си от Септември да не раздухва случая, защото това може да донесе сериозно наказание за Илия Димитров от Дисциплинарната комисия. Какво бе последното оплакване за расизъм в Първа лига вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички