Зума: Ирландец искаше отбора


Зума: Ирландец искаше отбора

1063 0

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че всичко трябва да се обединят около Христо Крушарски, защото ако го няма него, няма да го има и клубът.

"Искам да помоля хората, които обичат Локомотив, да се обединим около г-н Крушарски, защото в днешно време много трудно някои ще извади пари от джоба си за футбол. Ако направим така, че собственикът да си тръгне, смятам, че ще настанат най-лошите мигове за Локомотив Пловдив. Няма кой да дойде в сегашната обстановка и да налива пари в клуба. Споменава се, че ирландец е готов да влага средства. Ще ви кажа истината. Имаше интерес от този господин, той дойде на Лаута заедно с адвоката си, за да се запознае с обстановката.

Ние откликнахме на визитата му, а той от своя страна ни покани в Дъблин, за да наблюдаваме футболен мач и да продължим с обсъжданията. Г-н Крушарски купи билети за Ирландия, но когато се свързахме с ирландеца, тои бе в Китай и повече не го чухме. Постоянно търсим помощ, но никой в момента не изразява желание да дойде да помогне. Това го прави само Христо Крушарски. След назначението на г-н Кузман Маринков, когото лично познавам, съм на мнение, че ще бъде въведен ред в положителна насока“, каза Зума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички