Вратар от Швейцария пристигна в Локомотив (Пд)


Вратар от Швейцария пристигна в Локомотив (Пд)
Снимка: lokomotivpd.com

957 0

Хърватски вратар, прекарал цялата си кариера в Швейцария, пристигна в Говедарци и започна тренировки с Локомотив (Пловдив), пише "Тема Спорт". 26-годишният Илия Ковачич е с двойно гражданство и освен хърватски има и швейцарски паспорт. Той е юноша на Базел и Санкт Гален, а цялата си кариера прекарва именно в Страната на шоколада.

Ковачевич има 4 мача за младежкия национален отбор на Хърватска. Стражът ще изкара пробен период при "смърфовете". По-късно днес към лагера на "черно-белите" се очаква да се присъедини и полски краен бранител.

От вчера Локо е на лагер в Боровец, който ще продължи до 12 юли, като са уредени 4 контроли. Първата е в сряда с Марица (Пд). От групата за лагера отпаднаха Илко Пиргов и Петър Главчев. Вратарят на Локомотив все още не се е възстановил напълно от своята контузия. Главчев пък получи скъсване на връзки на десния глезен през седмицата и ще пропусне предсезонната подготовка на тима.

Националът на Нигерия Стивън Езе ще се присъедини към отбора днес. От започналите подготовка бе освободен ганаецът с немски паспорт Жоел Джеси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички