Войнов: От мен зависи дали ще остана в Локо и през есента


Войнов: От мен зависи дали ще остана в Локо и през есента

875 0

Бившият футболист на Левски и настоящ треньор на Локомотив (Пд) - Войн Войнов, разкри каква е ситуацията с неговия престой при "черно-белите".

Футболният треньор разказа, че предложението на Локомотив е било изненадващо за него. Босът на клуба Христо Крушарски му е предложил да поеме тима до края на сезона, но с едно условие.

"Ако успея да подобря нещата, защото за никого не е тайна, че в момента Локомотив не е добре, може да остана и есента. Спекулации са това, че ще бъда само за няколко мача. Всичко зависи от мен и естествено от момчетата", призна Войнов за "Код Спорт".

Запитан дали не го притеснява фактът, че не е играл за Локо и не е от Пловдив, треньорът заяви:

"Естествено, че е по-добре да бъде от Пловдив, от тяхната школа, но аз съм бил вече един път тук. Тогава бях в прекрасни отношения с публиката. Нямах никакви проблеми. Изживяхме много хубави моменти. Да припомня на нашите по-млади привърженици, че играхме с Лацио. Представихме се достойно. Сега наистина обстановката не е много добра, но аз съм сигурен, че до края нещата ще се подобрят", сподели той.

Относно целите му на "Лаута" Войнов заяви:

"Мисля, че съм здраво стъпил на земята. Ще бъде много трудно да се класираме едно или две места напред, но докато има теоретична възможност, ще се борим за всеки един мач. Но дори и да нямаме, ще играем за хората, които идват на стадиона. Искам да ги призова да дойдат и да ни подкрепят. Без тях ние сме, да не кажа нула, но много надолу"завърши бившият национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички