Военната прокуратура се зае с пловдивските хулигани


Военната прокуратура се зае с пловдивските хулигани
Снимка: Иван Йочев

1052 0

Военно-окръжната прокуратура в Пловдив е образувала досъдебно производство във връзка с побоя от преди четири дни в квартал „Кършияка".

„Това е така, защото между участниците в инцидента има военнослужещ", съобщи за „Дарик" говорителят на военната прокуратура в града под тепетата подполковник Ангел Узунов. Той обясни, че заради инцидента са били задържани 6 лица с полицейска мярка за едно денонощие, но след това са били освободени. Говорителят на Военно-окръжната прокуратура в Пловдив каза още, че на този етап не може да даде повече информация по случая, като подчерта че делото е при тях от по-малко от 24 часа.

Припомняме, че 35-годишният Стоян Деянов беше приет в болница в тежко състояние след масовото сбиване в пловдивския район „Северен". Според информацията на полицията, става дума за конфликт между фенове Ботев и Локо (Пд). Сигналът е подаден около 22.00 часа на 25 февруари, а побоят се е случил на кръстовището между бул. „Дунав" и ул. „Васил Левски". След намесата на полицаи от 3-то Районно управление и екипи на специализираните сили, боят е бил прекратен, пише "Мердиан мач". В болница са откарани трима души, двама от тях са освободени за домашно лечение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички