Ултрас на Локо (Пд): Не Домусчиев, а ние с ЦСКА уредихме боя, но не на стадиона


Ултрас на Локо (Пд): Не Домусчиев, а ние с ЦСКА уредихме боя, но не на стадиона

4898 0

Ултрас на Локомотив (Пд), който вероятно е сред тарторите в черно-бялата агитка, потвърди, че баталните сцени по време на мача между неговия тим и ЦСКА са били предварително уговорени. Фенът, който се появи в студиото на Plovdiv24.bg с дегизировка, обясни обаче, че планът е бил боят да се проведе на поляна, а не на пистата на стадиона.

Ултрасът говори от името на "Лаута Арми" и "Лаута хуулс", които са провокирани от телевизионните изяви на известния фен на ЦСКА Росен Петров-Животното. Тарторът на фен групата "Red Animals" е ядосал пловдивчани с опитите си да обвини тях за всичко, което се случи на "Лаута".

Анонимният привърженик на Локо се изсмя на намеците на Животното, че собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е платил на руските им приятели, за да "уронят престижа на г-н Ганчев". Той отрече и това руснаците да са използвали журналистически карти, за да слязат на пистата.

"Аз съм пряк участник в това, което се случи. Руските ни братя са в България за трети път, били са и на дерби на Левски и ЦСКА, също с нахлуване на фенове. Уговорката ни с феновете на ЦСКА беше 40:40, преди мача, на една поляна. Те звъннаха преди мача и казаха, че сега не може, защото не са в пълен състав. Щяха да ни звъннат като отидем на стадиона", разказа ултрасът пред пловдивската медия.

Маскираният фен изрази учудването си от близостта, която Росен Петров демонстрира със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев. Той обвини "червения" фен, че работи с полицията, тъй като органите на реда са имали информация за уговорката на двата лагера след сбиването.

"Силата му идва от Гриша Ганчев, той нали му е лакеят. Говори големи суперлативи за него, но защо? Та той не е спечелил нищо за клуба, освен една Купа. Аз нашия президент, например, съм го виждал само веднъж", призна гостът на Plovdiv24.bg.

Фенът също така заяви, че ако можеше, щеше да спре развоя на събитията на "Лаута".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички