Трима бразилци опитват да впечатлят Акрапович


Трима бразилци опитват да впечатлят Акрапович
Снимка: YouTube

969 0

Трима бразилци вече пристигнаха в Пловдив и в следващите дни ще опитат да заслужат договори с местния Локомотив, информира "Меридиан Мач". Това са Виктор Луис, Матеус и Паулиста. Триото от Южна Америка пристигна късно в сряда след контролата с Хебър и бяха настанени веднага в хотела на отбора в Марково.

В следващите дни те ще тренират под зоркия поглед на треньора Бруно Акрапович и ще бъдат използвани в предстоящите контроли на "черно-белите" преди евентуално да им бъдат предложени договори с клуба.

Виктор Луис Перейра Силва е ляв бек. Той е 20-годишен, а последният клуб, в който е играл, е Сан Бернардо. На този пост Акрапович търси спешно ново попълнение, тъй като там дупката е голяма.

Матеус Енрике де Паула е атакуващ футболист на 22 години. Последният му отбор е Демократа. Той е висок 182 см и тежи 78 кг.

Последният бразилец е Луис Филипе Сантос де Соуса, известен като Паулиста. Той също е нападател. 23-годишниат футболист е юноша на гранда Гремио. Той е играл за последно в Сао Пауло.

Тримата играчи са родени в Сао Пауло и са собственост на италианска мениджърска агенция, която ги е предложила на Локомотив. В България идват със съдействието на бившия национал Петър Александров, който е посредник при сделката. Много е малка вероятността и тримата да получат договори със "смърфовете". Основното желание на Бруно Акрапович е да намери класен ляв бек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички