Три години Христо Крушарски в Локомотив - три безответни гола в най-важния мач *


Три години Христо Крушарски в Локомотив - три безответни гола в най-важния мач *
Снимка: бнт

1686 0

Крушарски, три години не ти стигнаха да разбереш какво е това футболен отбор и то Локомотив Пловдив!

Три години липса на идеи, градивност, само пиянски лафове от кварталната кръчма!

Три години просташки изказвания по медиите и хвалби с минало, от което човек трябва да го е срам!

Не и ти. За теб срам е непозната дума. Народът е достигнал до житейската мъдрост „Пачавра леке не хваща“.

Крушарски, резултатът от мачът с отбора на сдружението Сопот-Коматево е огледало на свършената от теб работа в клуба. С една дума – НУЛА. С партньора ти по чашка Чавдар Цветков ставате две нули една до друга. Квартални. Но пък ви отива. Това го можете.

Крушарски, ти си некадърник! Изгони двама доказани треньори, изгони Мартин Камбуров, а благодарение на вещото ти ръководство стигна до там, че да взимаш заеми от подчинените си. Никой не иска да идва в Локото заради ТЕБ! От това по-голямо доказателство, че не ставаш, няма!

Крушарски, ти си лъжец! На срещата с привържениците преди няколко дни се скъса да разтягаш локуми и да се оплиташ в лъжи. Бил си звънял на потенциалният ирландски инвеститор десетки пъти. И на какъв език възнамеряваше да разговаряш с него, ако можем да запитаме, след като не знаеш даже и как е „наздраве“ на английски? Наприказва един куп глупости, за които в името на предстоящия мач решихме да не говорим през тези няколко дни. Мачът обаче мина, а проблемът не само, че остана, но и се задълбочи.

Не приемаме безхаберието, с което се управлява клубът. Замисляме се дали проявяваш същата некадърност при управлението на другия ти бизнес. Недоумяваме как в наши дни собственикът на футболен клуб може да се държи толкова неадекватно. Поведението ти не отива на името на Локомотив Пловдив. Селекцията е трагична, треньорът е пародия, отборът е посредствен, школата е в кома. Публиката оредява, но все пак успява да се представя доста по-добре от твоята продукция.

Крушарски, ще те удари градушка, за която нямаш ракети! Обирай си крушите!

* Мнението е на анонимен потребител от форум на Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички