Собственикът на Локомотив (Пловдив) обмисля да се оттегли от футбола


Собственикът на Локомотив (Пловдив) обмисля да се оттегли от футбола
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

1149 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сериозно оттеглянето си от българ­ския футбол. Бизнесменът изчаква края на сезона, за да вземе окончателното решение, но към днешна дата везните нате­жават към раздяла със "смърфовете".

Тази версия бро­ди около "Лаута" през последните дни, а теж­ката загуба от Левски с 0:5 допълнително е подсилила съм­ненията за бъдещето на Крушарски в Пловдив, информира "Труд".

Проблемите в Локо се засилиха още повече, след като наставникът Едуард Ераносян хвърли оставка след визитата на "сините". Тя бе приета от шефовете на тима, а в следващите дни ще стане ясно кой ще наследи опитния специалист. Не е изклю­чено Христо Колев-Бащата да води отбора в предстоящия домакински двубой с ЦСКА. Именно той проведе пър­вото занимание на тима през новата седмица.

Финансови проблеми също затрудняват работата в клуба. В отбора не са получавали заплати за последните 2 месеца. Освен това играчите и треньорският щаб имат да получават по 4 пре­мии, наемите на апартаментите не са плащани от началото на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички