Славия прекъсна негативната си серия с победа на "Лаута"


Славия прекъсна негативната си серия с победа на "Лаута"
Снимка: БГНЕС

747 0

Отборът на Славия записа втора победа за сезона и първа от края на юли, след като се наложи с 2:1 като гост над Локомотив Пловдив. И трите попадения паднаха през втората част, като победното бе реализирано от дузпа.

С тази победа столичният тим събира 8 точки и остава на 12-та позиция. "Смърфовете" пък са 7-ми с 11 пункта.

През първата част двата тима не предложиха особено атрактивен футбол, но интересните моменти бяха запазени за втората част. Само 3' след подновяването на играта Галин Иванов изведе "белите" от София напред в резултата. Иванов се възползва от грешка в редиците на Локо, след като пресече пас на Ванчо Траянов и с хубав фалцов удар откри резултата.

Минута по-късно Иванов можеше да удвои, след като получи 40-метров пас от Стефан Велев, но от добра позиция стреля над вратат.

В 56' "смърфовете" изравниха, след като Веселин Марчев стреля от разстояние, но шутът му бе блокиран. Топката обаче попадна в Парвиз Умарбаев, който с мощен изстрел матира Стергиакис - 1:1.

8' преди края на срещата Калоян Кръстев проби от ляво и влезе в наказателното поле, където бе задържан от Пламен Николов и гостите получиха шанс да изпълнят дузпа, която Ивайло Димитров превърна в гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички