Серджо от Локо (Пд): Мнозина мислят България за страна на терора


Серджо от Локо (Пд): Мнозина мислят България за страна на терора
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пловдив)

870 0

Полузащитникът на Локомотив (Пловдив) Пауло Серджо разкри, че се чувства много добре в България и изключително много харесва Пловдив. Португалецът обаче шокира, като заяви, че мнозина считат България за "страна на терора".

"Това е един от най-хубавите български градове, съвсем различен от тези, в които съм живял. Аз съм от Мадейра, така че съм придирчив, но Пловдив е много красив", сподели играчът пред медия в родината си.

"България не е страна на терора, както мнозина смятат. Градовете са хубави, храната е добра, животът е евтин и има много добри хора", продължава полузащитникът. Той обаче е категоричен, че българите сме по-студени от португалците.

Серджо призна, че е бил много неприятно изненадан от снега, когато за първи път е дошъл в Пловдив. Това се случи през февруари 2016 година.

"Дойдох в момент, когато валеше много и ми беше трудно. Зимата тук е много студено, но лятото е изключително горещо. Температурата е над 30 градуса всеки ден", споделя той.

И, въпреки че го е спечелило "спокойствието" в нашата страна, футболистът е категоричен, че би предпочел да живее в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички