СНИМКА: Герой за Локомотив се подигра с Ботев Пд преди дербито


СНИМКА: Герой за Локомотив се подигра с Ботев Пд преди дербито
Снимка: БГНЕС

2317 0

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Ален Ожболт се подигра с Ботев (Пловдив) в навечерието на дербито между двата градски съперника на "Лаута".

Словенецът, който стана любимец на "черно-белите" запалянковци, след като вкара велик гол при победата с 1:0 над "канарчетата" във финала за Купата на България на 15 май в столицата, припомни именно това си попадение, пише "Меридиан мач". Той го направи като промени девиза на Ботев от "красота, вяра, борба" на "красота, вяра, пета".

Ожболт дори се снима със знаме, на което е изписано точно това, след тренировката на отбора в четвъртък. Кадърът бе публикуван в социалните мрежи и се превърна в хит сред "черно-белите" страници във Facebook. Според запознати именно феновете на Локо са дали това знаме на Ожболт, за да дразнят тези на Ботев.

Преди няколко дни пък стана ясно, че капитанът на "смърфовете" Димитър Илиев не попада в сметките на Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия. Как коментира това решение таранът може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички