Пред завръщане ли е Иван Иванов в Локо Пд?


Пред завръщане ли е Иван Иванов в Локо Пд?

3297 0

Засега централният защитник на Панатинайкос Иван Иванов няма как да се върне на „Лаута", тъй като от вчера започна подготовка с гръцкия гранд. Бранителят бе спряган за трансфер в Локо или ЦСКА, но слуховете за освобождаване не отговарят на истината.

Иванов е собственост на Панатинайкос и договорът му е перфектен и няма как интересуващите се от него да го привлекат в редиците си без пари. Националът продължава да гони успехи с .детелините", като трудно в близко време ще заиграе в отбор у нас. Желанието на футболиста е да продължи кариерата си в чужбина.

В същото време основна дилема за селекцията на Локо е дали Павел Виданов ще остане. Договорът на бранителя изтича, но треньорът Едуард Ераносян иска той да бъде подновен.

Защитникът е обявил в прав текст, че ще си търси отбор в чужбина, но това не значи, че няма да започне подготовка с „черно-белите", пише "Меридиан мач".

Ако Виданов напусне „смърфовете", със сигурност Едо ще привлече нов защитник. Треньорът на Локо е разговарял с Виданов и е обявил, че иска той остане при „черно-белите". Босът Христо Крушарски също иска бившия национал, който до няколко ще даде отговор на предложението за нов контракт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички