Породата "мъжкари" държи футбола ни


Породата "мъжкари" държи футбола ни

1216 0

Мартин Камбуров заряза поредната си авантюра в Борисовата градина, за да се върне при любовта си - Локомотив. На първо четене разликата не е голяма, защото и в ЦСКА, и на "Лаута" я вземат по някоя заплата, я не. Камбура обаче отдавна е спрял да мисли за пари просто защото той достатъчно е ритал за тях. Мартин си ги изкара с честен труд не само в Локо (Пд) по времето на Жоро Илиев, а и след това в тимове в Дубай и Китай. За него сега е важно да играе футбол и да вкарва голове. Точно затова този човек заслужава голямо уважение не само от публиката на Локо, а и от всички фенове на играта.

Иначе връзката между "черно-бялата" идея и родения в Свиленград таран е толкова голяма и силна, че трудно може да се опише в няколко реда. Публиката на Локомотив трябва да пази тази любов между играчите и любимия им отбор. Само така пловдивският Локо отново ще се изкачи в таблицата.

Породата, с която можем да определми Мартин Камбуров, е "мъжкар". Докато има такива играчи като него, като Мартин Петров и дори като Валери Божинов, ще има и български футбол. Колкото повече като тях в един момент се върнат да помогнат на родния футбол, толкова по-добре за благодетелите на отборите.

Тези играчи заслужават уважение, а не ругатни от озверели ултраси. За феновете на Локо Мартин Камбуров си остава техният Император. А когато той не е в империята си, тя е обречена на разруха. След като Камбуров отново е на "Лаута", публиката трябва да е спокойна и обединена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички