Пирин записа трета поредна победа, надви и Локо Пловдив в нервен мач


Пирин записа трета поредна победа, надви и Локо Пловдив в нервен мач
Снимка: БГНЕС

1102 0

Пирин победи Локомотив Пловдив с 1:0 и постигна трета поредна победа от началото на годината. Единственото попадение в срещата отбеляза Орлин Старокин в 14'.

За Локомотив извън игра бе Мартин Камбуров, а наставникът на отбора Едуарс Ераносян бе изгонен след бурно несъгласие с решение  на рефера. Той застана зад едно от рекламните пана до терена зад едната врата и се наложи трима полицаи да отидат да го помолят да напусне към административната сграда.

Единственият гол в двубоя дойде в 14-та минута, когато Орлин Старокин си повдигна топката и от въздуха я изпрати в долния ляв ъгъл на вратата на локомотивци. За "смърфовете" интересни положения създаде Дани Кики в 27-та и 81-та минута, но стражът на Пирин Макенджиев показа отлични рефлекси и не допусна попадение в своята врата.

Като цяло срещата бе съпътствана от много груба игра с липсващи голови положения, но в крайна сметка домакините заслужено се поздравиха с победата.

С днешния трети пролетен триумф футболистите на Милен Радуканов се доближиха само на 4 точки от заветната шеста позиция в класирането, която заема Черно море "Орлетата" са с актив от 28 пункта, докато Локомотив Пловдив е на четвърто място в таблицата с 34 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички