Окончателно: Мартин Камбуров напусна Локо Пловдив


Окончателно: Мартин Камбуров напусна Локо Пловдив
Снимка: БГНЕС

1361 0

Легендарният нападател на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров официално напусна тима от парк "Лаута", а причината е президентът на тима Христо Крушарски. През последната седмица се спекулираше около бъдещето на Камбуров в пловдивския тим, но самият той обяви днес, че повече няма да носи черно-бялата фланелка.

"С Христо Крушарски не съм си говорил. Тръгвам си от Локомотив. Решението ми е категорично. Не съм избрал къде ще продължа кариерата си. Жалко е, че си тръгвам по такъв начин. Неадекватните решения и действия на собственика са причината да се разделим. Но Крушарски не е Локомотив. Локомотив е публиката. Локомотив е Христо Бонев, Христо Колев, Аян Садъков, бог да го прости. Аз също съм в това число. Стоял съм в Локомотив, когато е нямало пари. Обидно е да се каже, че си тръгвам заради пари. Обидно е всичко това, но той е човекът, който дава парите и поръчва музиката.

Крайно грешна информация е, че съм си тръгнал преди мача в Ловеч с Етър заради пари. Ще ви кажа, че в края на май бяхме взели само за януари пари, а имахме шанс за Европа. Изкарах моя лична сума, за да дам да се раздадат на момчетата. Крушарски ми каза по телефона неща, които не може да говори на Мартин Камбуров. Аз съм човек с достойнство. Дал съм много на отбора. Аз най-много исках да завърша кариерата си на "Лаута" - така, както правят на Запад. Това бе голямото ми желание. Тук съм бил и като шампион, и като е нямало пари и сме били последни. За съжаление, това няма да се случи", разкри дълбоко обиденият вече бивш капитан и нападател на Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички